Partners

Rekrytering och bemanning

ManpowerGroup

Välkommen till ManpowerGroup!
Vi erbjuder möjlighet att arbeta extra hos oss under tiden du är anställd i Försvarsmakten. Du har egenskaper och färdigheter som passar hos oss: din värdegrund, dina erfarenheter och förmågor efter din tid i Försvarsmakten är tillgångar.

Att jobba hos ManpowerGroup
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är – en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Hos oss får individer plats att glänsa, vi älskar att tävla och nå nya personliga framgångar, men vi har samtidigt en stark lagkänsla och sammanhållning. Passar det in på dig? Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas.

Vi har anställningar på hel- eller deltid, internt hos oss eller hos våra kunder. Det gäller såväl konsultuppdrag som rekrytering för anställning hos våra kunder. Några av de roller vi kan erbjuda är:

Sök jobb här:
Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med drygt 100 000 aktiva cv och tiotusentals lediga tjänster.

Experis.se, Sveriges största rekryteringsbolag, hittar du jobb som chef eller specialist inom IT, ekonomi eller ingenjörsjobb.

Vill du se dig själv utvecklas och är nyfiken på hur bra du kan bli? Då är vi också nyfikna på dig. Varmt välkommen till oss på ManpowerGroup!

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 12 000 kollegor på 60 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

I ManpowerGroup är vi fyra enheter:

  • Manpower är Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag. Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med drygt 100.000 aktiva cv och tiotusentals lediga tjänster.
  • Experis erbjuder rekrytering och konsulting med specialister och chefer
  • Right Management har lösningar vid förändring och omställning
  • ManpowerGroup Solutions erbjuder outsourcing av kompetensförsörjning inom bland annat IT, inköp och rekrytering.