Nyheter & Aktiviteter

Nyheter
17 april, 2020

ÖB riktar sig till andra arbetsgivare

General Micael Bydén, Överbefälhavare Försvarsmakten

Försvarsmaktens Överbefälhavare General Micael Bydén riktar sig nu till civila arbetsgivare att samarbeta med myndigheten för att skapa ytterligare jobbtillfällen för de som valt att engagera sig i Försvarsmakten på deltid. Alla arbetsgivare som väljer att samarbeta med Försvarsmakten om personal får också tillgång till soldatkarriar.se för att publicera sinautbildnings- & jobberbjudanden.

Försvarsmakten samarbetar redan idag med ett stort antal arbetsgivare som anställer de som valt ett deltidsengagemang i Försvarsmakten. Dessa individer har sin huvudsakliga anställning hos er och tjänstgör några veckor per år hos oss i Försvarsmakten.

För att Sverige ska kunna vara beredd att möta kriser och hot behöver våra gemensamma medarbetare vidareutbildas och övas – det är ett viktigt uppdrag som du blir delaktig i.

När du anställer våra engagerade medarbetare bidrar du till att vi lyckas med vår personalförsörjning och därigenom bidrar du till samhället försvarsförmåga. Samtidigt stärker du din egen organisation med kvalificerad personal.

Tillsammans med er skapar vi ett starkare försvar som möter varje hot och klarar varje utmaning.

General Micael Bydén, Överbefälhavare Försvarsmakten